vuokra mainospaikka ikkunoistamme

Oletko sinäkin huomannut miten vaikeaa on mainostaa tapahtuman, yhdistyksen tai yhtiön edullisella hinnalla? Nyt sinulla on mahdollisuus vuokrata A3-kokoisen mainospaikan meidän ikkunoistamme jotta mahdolliset asiaakkaat ja vieraat helposti näkee  mitä Pietarsaaressa tapahtuu. Studio T-A tekee valokuvatarran mainoksestasi tai tuot valmiin mainoksen meille. 
Meidän sijainti oh ihan Pietarsaaren keskustassa.
Hinnat:
1 viikko - 10 e
1 kuukausi 30 e
1 vuosi - 350 e

ANAHAND
Kanalesplanaden 23 Kanavapuistikko
Pietarsaari
Puh: 040-6810080

Osta hyvää halvalla

Tervetuloa tekemään löytöjä kuten vaatteita, esineitä, kirjoja, elektroniikka, ja paljon muuta kivaa. Keskustassa sijaitsevalta ANAHAND -kirppikselta löydät varmasti  kaikkea sitä josta sinä olet haaveillut.

verkkokaupamme on avoinna 24/7

Verkkokaupastavoit kätevästi tehdä ostoksia sinulle sopivana aikana. Halutessa voit hakea ostoksesi suoraan kaupastamme. Postimaksua vastaan postitamme myös ostokset sinulle.
Tuotteen myyjänä maksat ainoastaan 5,- ilmoituksesta verkkokaupassamme + pienen palvelumaksun myydystä tuotteesta. 

myy & tienaa

Ovatko kaikki nurkat jo täynnä tavaraa, jota et tarvitse, etkä tiedä mitä niillä tehdä? Ei hätää! Vuokraa myyntipaikka keskustassa sijaitsevalta kirppikselta! Siisti ja tiilava myyntipisteesi maksaa ainoastaan  20 euroa viikossa . 
Voit myös jättää ainaoastaan yhden esineen tai tavaran myytäväksi pientä maksua vastaan. 

 

erikoispalvelumme

Eikö sinulla ole aikaa tai halua ruveta  hinnoittelemaantavaraasi? Tai etkä pysty säännöllisesti hoitamaan myyntipistettäsi? Ei hätää! Juuri sinua varten olemme kehittäneet erikoispalvelun: Tuot meille tavarat, jotka haluat myydä ja me hoidamme loput. Ainoa mitä sinun on tehtävä on hakea tienamaasi rahaa vuokrakauden lopussa!  Hinta on ensimmäinen viiko 30,- ja sitä seuraavat viikot 25 euroa. 

aukioloajat


ma - pe      10 - 20
la                  10 - 16
su                 12 - 18


 


Kanavapuistikko 23
68600 Pietarsaari


Puhelin:+358406810080
Sähköposti: info@anahand.fi


P.S

Ja kun myynti tai  shoppailu väsyttää, voit välillä nauttia kupillisesta kahvia tai teetä meidän kahvilanurkassamme.